Preminula dvadesetogodišnja djevojka koju je jučer udario automobil

Dvadesetogodišnja pješakinja koja je jučer teško ozlijeđena u prometnoj nesreći kod Mostara preminula je u Županijskoj bolnici “Dr. Safet Mujić”.

Kako je kazao glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić dežurni liječnici su MUP HNŽ obavijestili da je djevojka inicijala M.K. (20) preminula sinoć oko 23 sata.

Podsjetimo da je djevojka u mostarsku bolnicu dovezena jučer u veoma teškom stanju nakon što je u nju udario automobil marke Škoda, dok je prelazila magistralnu cestu M-17 u mjestu Žitomislići južno od Mostara. Usprkos svim naporima liječnika koji su borili kako bi spasili mladi život, nažalost bitka je izgubljena i 20-godišnja djevojka je preminula.

Nesreća se dogodila jučer u 11.55 sati u mjestu Žitomislići na cesti Mostar – Čapljina, kada je nesretnu djevojku M.K. (20) udario automobil Škoda Rapid, za čijim se volanom nalazio F. Š. (28).

Očevid su na licu mjesta obavili pripadnici Policijske uprave Mostar, a po naredbi dežurnog županijskog tužitelja naređene su sve neophodne istražne radnje kako bi se rasvijetlio tragični slučaj i detaljno utvrdile okolnosti pod kojim se dogodila nesreća.