Predstavom “Čarobnjak iz Oza” završavaju 12. Dani kazališta “Vitez 2020”

Mladi busovački kazalištarci u Kazališnoj dvorani u Vitezu odigrat će predstavu “Čarobnjak iz Oza”, u SUBOTU, 24. listopada, s početkom u 20 sati. Riječ je o predstavi koja je nastala kao plod partnerstva Gradskog kazališta mladih Vitez i Udruge “Uzor” iz Busovače.

Uslijed trenutne epidemiološke situacije ovom predstavom će se završiti 12. Dani kazališta “Vitez 2020”, a preostale planirane predstave bit će odigrane prvom prilikom.

“Čarobnjak iz Oza” avanturistička je priča koja nas vodi u čarobnu zemlju Žvakača. Mnogo neobičnih stvorenja, boja, osjećaja, prepreka i životnih lekcija nalazi se na ovim bajkovitim proplancima. Djevojčica Dorothy sasvim se nenadano zatekla u zemlji Žvakača i žarko se želi vratiti kući. Put do kuće može biti nezaboravna avantura ispunjena velikim životnim spoznajama i neobičnim prijateljstvom sa Strašilom, Lavicom i Limenkom. Ova klasična priča zagrijat će srca kako mladih tako i svih odraslih svojim duhom fantazije isprepletene mističnošću. Poruka koju predstava nosi zasigurno je vezana za svakidašnje životne prepreke. Dobro nam došli!, poručuju iz GKM-a Vitez.

U predstavi igraju: Ajna Kurtodža, Vedran Batinić, Katarina Laštro, Nadine Vuleta, Nera Akrap, Patricija Ćosić, Dunja Milinović, Iva Subašić, Mia Vujica, Bojana Bošnjak, Doris Ćosić, Petra Golub i Nika Franc.

Predstavu je režirao Marko Mirković, koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Lymana Franka Bauma. Tehnička potpora je Nikola Lujić, a izvršni producenti predstave su Dario Plavčić, Ivan Sajević i Bojan Petrović. Grafičku pripremu plakata uradio je Borislav Sučić.

Cijena ulaznice je 3 KM.

“Zbog propisanih mjera i naredbi nadležnih institucija, a vezano za zdravstvenu situaciju uzrokovanu virusom COVID-19, na predstavi je broj mjesta ograničen. Svoje mjesto možete rezervirati na brojeve: 063 335 334. Prilikom dolaska na predstavu potrebno je imati masku za lice te se pridržavati svih propisanih mjera i naredbi nadležnih institucija”, poručili su iz Gradskog kazališta mladih Vitez.

Prethodni članakJAVNI POZIV: 25 000 KM za podršku poduzetnicima
Sljedeći članakVITEZ: Svečano otvorena manifestacija “Dani Ahmed-agine džamije”