Predstavnici HDZ 1990 posjetili Krčevine

„U Krčevinama, u Hrvatskom domu, održan je sastanak na inicijativu pjevačke skupine „Krčevljani” s predsjednikom MZ Antom Radeljićem – Mađarom i predsjednikom TO HDZ 1990 Ivanom Križancem”, stoji u priopćenju OO HDZ 1990 Vitez.
„Sastanku su nazočili Rudo Vidović, Slavica Josipović i Željko Topalović – Berija, koji su dali punu potporu hodočasnicima koji odlaze u Komušinu, na svetkovinu blagdana Velike Gospe, zatim kupnji narodnih nošnji pjevačkoj skupini „Krčevljani”, koji već godinama nastupaju na kulturnim manifestacijama u Središnjoj Bosni i predsjedniku Udruge dijaliziranih i transplantiranih bolesnika ŽSB Tomislavu Žuljeviću iz Viteza, koji će nastupiti na Europskim sportskim igrama transplantiranih i dijaliziranih u Zagrebu od 18. do 25 kolovoza 2012. godine”, navodi se dalje u priopćenju ove stranke.

„Na poziv predsjednika MZ Krčevine Ante Radeljića – Mađara, sastanku je nazočio neovisni kandidat za načelnika Viteza, Matija Marijanović”, navode iz ureda za informiranje HDZ 1990 Vitez.