Predstavljanje projekta “Uvođenje sustava upravljanja za tokove posebnih kategorija otpada u dva kantona u BiH”

Projekt „Uvođenje sustava upravljanja za tokove posebnih kategorija otpada u dva kantona u Bosni i Hercegovini“ u okviru kojeg je, između ostalog, uspostavljena infrastruktura za prihvat posebnih kategorija otpada (reciklažno dvorište) u općini Travnik bit će predstavljen na Info danu.

Info dan će se održati u četvrtak, 17. rujna 2020. godine u Travniku, u krugu poduzeća JKP „Bašbunar“ u ulici Kalibunar 3a s početkom u 11,00 sati.

Projekt realiziraju GIZ – Njemačka razvojna suradnja kroz Program njemačkog Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj (BMZ) – develoPPP.de i Preduzeće za uklanjanje otpada i reciklažu ALBA Zenica d.o.o. Partner u implementaciji projekta je REZ Agencija.

U projektu sudjeluju općine Busovača, Travnik, Žepče i Tešanj i grad Zenica te njihova komunalna poduzeća.

Na Info danu ćete imati priliku vidjeti i opremu/kontejnere za posebne kategorije otpada (ambalažni otpad, otpadna ulja, otpadne baterije i akumulatori, otpadne gume, električni i elektronički otpad i medicinski otpad iz domaćinstava) koji su nabavljeni u okviru projekta i koji su postavljeni u jedinicama lokalne samouprave u kojima se projekt realizira.

Prethodni članakTvrtka u kojoj je radio stradali 44-godišnjak: ‘Ostavio je dubok trag, uvijek ćemo ga se sjećati’
Sljedeći članakHrvatska će podupirati BiH na putu prema EU