Predstavljamo uspješne: FIS Vitez

Poduzeće FIS d.o.o. iz Viteza na poslovnoj mapi BiH prvi se put spominje još 1987. godine kao prva videoteka i preteča kablovske televizije. Velika ljubav vlasnika Pere Gudelja prema glazbi, a posebice harmonici, s kojom je napravio i svoje prve poslovne korake, odražava se i u samom nazivu poduzeća FIS.

Gospodarsko društvo FIS danas je obiteljsko poduzeće sa 100 %-tnim osobnim udjelom kapitala, te respektabilan subjekt s odlikama lidera u domaćoj trgovini i pokretača proizvodnih aktivnosti u oblasti drvoprerade i tekstila.

Prateći zacrtanu strategiju razvoja, s 15 prodajnih objekata širom BiH i RH, FIS je postao prepoznatljiv brand i izvan granica BiH. Izgradnjom 220 000 m² vlastitog izložbeno-prodajnog prostora, istraživanjem novih tržišnih mogućnosti, kvalitetnom suradnjom s poslovnim partnerima širom svijeta, FIS nastoji stvoriti dobar ambijent za svoje vjerne kupce i ostvariti cilj – ponuditi najbolju kvalitetu po najpovoljnijoj cijeni.

Vikend posjeti od preko 50 000 kupaca u prodajnim centrima širom BiH, te činjenica kojom se u FIS-u posebno ponose – 98 400 članova Kluba potrošača FIS-a, govore u prilog tomu da su na pravom putu k ostvarenju postavljenog cilja, a to je zadovoljan kupac. FIS je na tržište uspješno plasirao i svoje robne marke – Ambyenta [namještaj od punog drveta i pločastih materijala), GS [čarape i tekstil) i Anbinni (odjeća za bebe). Brand name za turističku djelatnost je Eko – FIS Vlašić [sportsko-rekreacijski centar). Potvrda uspješnosti svakog branda su brojni certifikati i priznanja ISO 9001:2008 za Ambyentu, Oko-Tex Standard za GS i Zlatna turistička ruža za Eko – FIS Vlašić.

Kompanija FIS d.o.o. postala je članica projekta „Kupujmo i koristimo domaće“ i ponosni vlasnik znaka bh. kvaliteta, a FIS je proglašen i za superbrend u BiH za 2011. godinu.

{youtube}xZ5uPPeuHt4{/youtube}

{gallery}promo/fis_vitez{/gallery}