Predstavljamo uspješne: Ecos Vitez

Ecos VitezPoduzeće Ecos već trinaest godina bilježi uspješan rast i razvitak fokusirajući se najviše na želje i potrebe svojih kupaca. Potvrda tomu su i brojni certifikati o kvaliteti proizvoda i usluge, a sustav kvalitete poslovanja ISO 9001:2008, uveden 2002. godine, glavna je vodilja u suradnji s poslovnim partnerima.

Osnovna djelatnost poduzeća Ecos d.o.o. je proizvodnja fleksibilnih cijevi te promet vodomaterijala i materijala za centralno grijanje.

Brojka od 1,5 milijuna godišnje proizvedenih fleksibilnih cijevi i njemački certifikat DVGW, koji jamči zdravstvenu ispravnost proizvoda, glavni su razlozi zašto je Ecos vodeći proizvođač fleksibilnih cijevi u regiji. Upravo zbog usklađenosti proizvoda i usluge s visokim europskim standardima, Ecos svoje proizvode izvozi u Njemačku, Austriju, Sloveniju, Crnu Goru, Hrvatsku, Srbiju i Mađarsku.

 

Ecos se smatra društveno odgovornim poduzećem koje nastoji dati potporu humanitarnim akcijama, kulturnim, sportskim i društvenim događanjima, a sa 110 zaposlenih, 15 stipendista i 20 učenika praktikanata i ugodnom atmosferom kojom odiše, ovo poduzeće slovi za veoma poželjnog poslodavca.

{gallery}promo/ecos{/gallery}