PREDSTAVLJAMO generaciju 2020./2021. Srednje škole Vitez: U 5 razreda ukupno 94 maturanta!

Srednja škola “Vitez” ponosno je predstavila generaciju maturanata 2020./2021. Ukupno 94 učenika, u 6 razrednih odjela, generacije 2020./2021. završilo je Srednju školu Vitez.

Podsjetimo, prošle godine je ukupno 123 učenika, u 7 razrednih odjela, generacije 2019./2020. završilo Srednju školu Vitez.

IV.1 (Opća gimnazija) uspješno je vodila razrednica Ivona Vinac, a u ovom odjelu je bilo 18 učenika.

Vlatka Strukar je kao razrednica sigurno ponosna na svoj IV.2 (Opća gimnazija) i svih 18 učenika, koji su završili svoje srednjoškolsko obrazovanje.

Prvo odjeljenje ekonomista je IV.3 (Ekonomija i trgovina “A” – Ekonomist), razrednice Irene Magerl, s ukupno 19 maturanata.

Nakon što je tri godine IV.4 vodila i razrednica im bila pokojna prof. Vesna Šero, ovu generaciju je uspješno izvela Nada Tomić. Ovogodišnja generacija IV.4 (Ekonomija i trgovina “A” – Ekonomist) broji ukupno 20 učenika.

U III.3 (Strojarstvo “C” – automehaničar i instalater grijanja i klimatizacije; Ugostiteljstvo i turizam “C” – kuhari), uz razrednika Marcusa Pitića svoje srednjoškolsko obrazovanje završilo je ukupno 19 učenika.

Svim maturantima čestitamo i želimo svu sreću u nastavku školovanja, rada i života uopće, a nastavnom osoblju i upravi Srednje škole “Vitez” čestitamo na još jednoj uspješno izvedenoj generaciji maturanata!

Prethodni članakSjajan vikend za NK “Romari”, u pet nastupa sve pobjede
Sljedeći članakU ovoj općini zaraženo tek pet stanovnika