PREDSTAVLJAMO generaciju 2019./2020. Srednje škole Vitez: U 6 razreda ukupno 123 maturanta i 5 učenika generacije

Srednja škola “Vitez” ponosno je predstavilaa generaciju maturanata 2019./2020.

Ukupno 123 učenika, u 7 razrednih odjela, generacije 2019./2020. završilo je Srednju školu Vitez. Međi njima je i 5 učenika generacije: Nikolina Ivanković, Anđela Škrobić, Hrvoje Šarić, Lana Marković iz IV.1, te Anja Čerkez iz IV.2.

IV.1 (Opća gimnazija) uspješno je vodila razrednica Ljubica Radoš, a u ovom odjelu je bilo 20 učenika.

Razrednica Marijana Badrov sasvim sigurno je ponosna na svoj IV.2 (Opća gimnazija) i svih 18 učenika, koji su završili svoje srednjoškolsko obrazovanje.

Najbrojniji u ovoj, a vjerojatno i nekoliko generacija ranije zasigurno je IV.3 (Ekonomija i trgovina “A” – ekonomist), razrednice Arijane Rosić, s ukupno 29 maturanata.

Zoran Račić, kao razrednik, uspješno je izveo još jednu generaciju, IV.4 (Strojarstvo “A” – tehničar za vozila i vozna sredstva), s ukupno 20 učenika.

Ivona Marković bila je razrednica III.3 (Ugostiteljstvo i turizam “C” – kuhar), s ukupno 16 učenika.

U III.4 (Strojarstvo “C” – automehaničar i instalater grijanja i klimatizacije), uz rezrednika Zorana Barbića svoje srednjoškolsko obrazovanje završilo je ukupno 20 učenika.

Svim maturantima čestitamo i želimo svu sreću u nastavku školovanja, rada i života uopće, a nastavnom osoblju i upravi Srednje škole “Vitez” čestitamo na još jednoj uspješno izvedenoj generaciji maturanata!

Prethodni članakPlaninarsko društvo “Kuk” Novi Travnik organizira Transferzalu 2020.
Sljedeći članakOO HDZBiH Vitez: “Program zajedništva i rada za opće dobro je platforma koju nudimo svima”