Predstavi „Šmizle“ GKM-a Vitez nazočit će i kandidatkinja za predsjednicu Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović

Gradsko kazalište mladih Vitez će u srijedu, 27. studenog 2019. godine u Kazališnoj dvorani Vitez odigrati predstavu „Šmizle“. Predstavu će nazočnošću uveličati kandidatkinja za Predsjednicu Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović. 

Predstava će biti izvedena s početkom u 18,30 sati, a ulaz je besplatan!

Predstava “Šmizle”, govori o šest žena iz prošlog stoljeća koje su, u ”kavani” od prije 30 godina, pjesmom i plesom odlučile promijeniti način življenja, odlučile ne biti posjetnica na prošlo vrijeme i biti moderne žene. One nemaju auto, kućnog ljubimca niti talenta, ali imaju bend i jedni druge. Ovo je predstava koja je iz produkcije GKM-a Vitez najviše puta igrana te osvojila najveći broj festivalskih nagrada, više od 100 njih. 

U predstavi igraju Berna Mišković, Ana Maros, Mirna Matković, Ivona Matošević, Elena Stojak, Antonela Lukić, Lorena Lukić i Petar Pejović. Režiju i adaptaciju potpisuje Bruno Grebenar, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević. 

Ovo će biti jubilarna, deseta, izvedba predstave „Šmizle“ u Vitezu, a ukupno 87. igranje ove sjajne komedije GKM-a Vitez.