Predstava “Ugovor” GKM-a Vitez večeras u HKC Nova Bila

Gradsko kazalište mladih Vitez u srijedu navečer, s početkom u 19 sati, odigrat će svoju sjajnu komediju “Ugovor”, u Hrvatskom kulturnom centru Nova Bila. Predstava će biti odigrana u sklopu Travničke božićne čarolije, koja u vrijeme Adventa nudi više od 40 raznih sadržaja i najsadržajnija je u cijeloj BiH.

Jedan od događaja je je i ova sjajna predstava, koja oduševljava publiku gdje god se igra.

Riječ je o višestruko nagrađivanoj predstavi koju je režirao i adaptirao Marko Mirković, a izvršni producent je Ivan Sajević. U predstavi igraju Emin Šahdan, Leo Lukić, Ivan Žuljević, Iva Šakić, Hanka Salkić i Pavla Plavčić.

O predstavi: “Kako se jedan sasvim običan dan na poslu može pretvoriti u noćnu moru? Nenad i Predrag su kazališni kritičari koji na svom radnom mjestu, u jednom uredu, pišu kazališne kritike, malo jedu, pjevaju, svađaju se i radno vrijeme im je gotovo. Njihova firma je dobila i novu čistačicu koja se također u poslu nađe u njihovom uredu. Pored svega, u uredu se nađe još jedna zanimljiva ličnost sa još zanimljivijim ciljem. Ova pojava će sve protresti i postaviti ključna pitanja.