Predstava “Taximetar” nasmijala publiku u Gornjem Vakufu-Uskoplju, večeras igra u Jajcu

Hit predstava “Taximetar” sinoć je zabavila i nasmijala publiku u Gornjem Vakufu-Uskoplju. Predstava je odigrana u sklopu programa obilježavanja Dana općine Gornji Vakuf-Uskoplje, a publika je na kraju predstave glumački ansambl nagradila pljeskom. 

Predstava “Taximetar”, rađena je u koprodukciji GKM Vitez i Hrvatskog kazališta Travnik, a oduševljava publiku gdje god se igra. U predstavi igraju profesionalni glumci, Matej Baškarad i Marko Mirković. 

“Taximetar” nastavlja svoju mini turneju po Središnjoj Bosni, a već večeras će biti odigran u Domu kulture Jajce. 

Udruga mladih Hrvoje Vukčić Hrvatinić i Udruga Kralj Stjepan Tomašević iz Jajca organizatori su večerašnjeg gostovanja višestruko nagrađivane predstave “Taximetar” u Domu kulture Jajce. Pokroviteljica ovog događaja je ministrica pravosuđa i uprave KSB Božana Petrović, a ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

“Želja mi je bila ponuditi dodatni kulturni sadržaj našim sugrađanima u Jajcu. Predstava “Taximetar” trenutno je jedna od najtraženijih predstava u BiH, al i zemljama okruženja te ovim putem zahvaljujem našim gostima što su uspjeli pronaći slobodan termin za predstavu u našem gradu. Zahvaljujem i udrugama Hrvoje Vukčić Hrvatinić i Kralj Stjepan Tomašević na uloženom naporu u organizaciji, kao i Domu kulture na suradnji. Naravno, na koncu pozivam sve do dođu na predstavu i uživaju u glumačkim bravurama glavnih protagonista ove predstave”, poručila je ministrica Božana Petrović. 

Predstava će biti odigrana u Domu kulture Jajce, u četvrtak, 28.9. 2023. godine, s početkom u 19,00 sati. Ulaz je besplatan.