Predstava “Stani, inspektore!!!” GKM-a Vitez otvorila Napretkove dane kulture u Fojnici

Ovogodišnji Napretkovi dani kulture otvoreni su predstavom “Stani inspektore!!!” Gradskog kazališta mladih Vitez. Prije početka predstave brojne posjetitelje pozdravila je predsjednica HKD “Napredak”, podružnica Fojnica Ljiljana Jurak, zahvalivši Općini Fojnica i Ministarstvu obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa KSB na potpori, kao i Gradskom kazalištu mladih Vitez, koje sad već tradicionalno sudjeluje u ovom kulturnom programu.

Predstava “Stani inspektore!!!” pobudila je veliki interes kod publike. Ova sjajna komedija viteškog kazališta osvojila je srca publike i u Fojnici, koja je gotovo u potpunosti ispunila dvoranu. Za vrijeme cijele predstave dvoranom se prolamao smijeh, a na koncu je glavni protagonista nekoliko puta vraćan na bis i ispraćen istinskim ovacijama.

U ovoj predstavi publika ima priliku upoznati inspektora Osmana, opsjednutog borbom protiv kriminala. Inspektor koji svoju karijeru gradi u Zagrebu, na komičan i tragičan način uhićuje sve oko sebe pa čak i samog sebe. Radnja se odvija posvuda, ali najviše u njegovoj glavi. Kroz niz neobičnih situacija i susreta gledatelji bivaju uvučeni u misteriozan i napet zaplet.

U predstavi igra Emin Šahdan, režiju potpisuje Robert Šafradin, a izvršni producent je Ivan Sajević. Publika će ovu predstavu imati priliku pogledati u nedjelju, 14. srpnja u Kazališnoj dvorani Vitez, s početkom u 20,00 sati.