Predstava “Šmizle” igra u Vitezu

Predstava GKM Vitez, “Šmizle”, oduševila je publiku na premijeri prilikom otvaranja Dana kazališta u Vitezu u listopadu prošle godine. Publika je popunila kazališnu dvoranu u Vitezu, a mladi viteški glumci nagrađeni su višeminutnim pljeskom.

Vitežani će imati priliku ponovno pogledati predstavu u nedjelju, 18. siječnja s početkom u 19:00 sati u Kazališnoj dvorani a cijena ulaznice je 3 KM.

O predstavi: Već smo dobro zagazili u 21. stoljeće, ali da je prošli vijek tako blizu svakodnevno nas napominju kojekakvi predmeti, ljudi i pojave. Tako i ovdje, šest žena iz prošlog vijeka u ”kafani” od prije 30 godina, pjesmom i plesom odluče promijeniti način življenja, odluče ne biti podjsetnica na prošlo vrijeme i biti moderne žene koje nemaju muževe, nemaju auto, kućnog ljubimca niti talenta, ali imaju BEND i jedni druge.

U predstavi glume Berna Mišković, Ana Maros, Mirna Matković, Ivona Matošević, Franka Matić, Antonela Lukić, Lorena Lukić i Petar Pejović.
Režiju i adaptaciju potpisuje Bruno Grebenar. Grafičku pripremu plakata uradio je Borislav Sučić, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević.