Predstava “Pošto prijatelj?” razgalila srca viteške publike

Mlada glumačka skupina teatra “Maslačak” iz Bijeljine sinoće je oduševila publiku u Vitezu izvedbom svoje predstave “Pošto prijatelj?”.

Razigranost i radost u igri mladih bijeljinskih glumaca izazvali su simpatije publike u Vitezu, koja ih je nagradila gromoglasnim pljeskom.

“Pošto prijatelj?!” je crnohumoristična predstava sa elementima fantazije koja se bavi pitanjem šta znači biti/ne biti prijatelj. Radnja predstave smještena je u izmišljenu Ne-tako-daleku zemlju u kojoj je došlo do nestašice prijatelja. Koji su uzroci i posljedice tog događaja? Kako sistem koristi nestašicu? Kakve promjene u društvu nastaju i kako se usamljeni dječaci i djevojčice nose sa tim? Da li je moguće oduprijeti se programiranim obrascima ponašanja i kako? Likovi ove komedije nose sva ova pitanja sa sobom, a odgovore ćete znati kada pogledate predstavu.

Već u utorak, s početkom u 20,00 sati, publika će imati priliku pogledati još jednu premijeru Gradskog kazališta mladih Vitez. Ovoga puta u Kazališnoj dvorani Vitez bit će odigrana premijera predstave “Stani, inspektore!!!”.