Predstava “Pidžama za šestero” ovoga vikenda na festivalu u Somboru

Hit predstava “Pidžama za šestero”, rađena u koprodukciji Gradskog kazališta mladih Vitez i Hrvatskog kulturnog centra Nova Bila, ovoga će vikenda nastupiti u Republici Srbiji, točnije u Somboru.

Naime, kazalištarci GKM-a Vitez nastupit će na 12. Međunarodnoj smotri amaterskih dramskih društava, koju organizira Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo “Vladimir Nazor” iz Sombora.

Na ovoj smotri će uz GKM Vitez nastupiti i HKUD “Vladimir Nazor”, zatim Dramski studio “Sanjari” te Sinjsko pučko kazalište iz Sinja. Publika će u Somboru imati priliku pogledati predstavu “Pidžama za šestero”, u subotu, 23. listopada, s početkom u 20,00 sati.

Predstavu “Pidžama za šestero” režirao je Marko Mirković koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Marca Camelottija.

Možemo li kriviti Bernarda što ima ljubavnicu Suzi koja se pretvara da je Robertova ljubavnica kako Žana ne bi znala da je ona Bernardova ljubavnica, dok je sve vrijeme Robert Žanin ljubavnik koji se pretvara da je ljubavnik od kuharice Suze kako Bernard ne bi znao da Žana ima ljubavnika, dok se Bernardova stvarna ljubavnica pretvara da je… ?! Koliko ljubavnica i ljubavnika ukupno treba biti?!

Ova urnebesna komedija vodi nas kroz labirint u kojemu se ljubavnici i ljubavnice prikivaju po cijeloj kući. Tko koga vara? Tko je prevaren, a tko vjeran? Otkrijte na premijeri!

U predstavi igraju: Slaven Katava, Ivanela Brković, Bruno Grebenar, Iljana Budimir Trupina, Ana Gabrić i Matej Baškarad. Tehnička potpora je Svjetlana Križanović, a grafičku pripremu radio je Borislav Sučić. Producenti predstave su Dragan Đido i Ivan Sajević.

Prethodni članakPfizer objavio da je treća doza cjepiva pokazala visoku učinkovitost
Sljedeći članak‘Balkanom će ove zime prolaziti oluja za olujom’