Predstava ”Pidžama za šestero” ovoga četvrtka u Derventi

Gradsko kazalište mladih Vitez ovoga će četvrtka, 30. lipnja, s početkom u 20,00 sati u Narodnoj biblioteci “Branko Radičević” u Derventi odigrati predstavu “Pidžama za šestoro”.

Predstavu je režirao Marko Mirković, prema adaptaciji teksta Marca Camelottija. Predstava je nastala u koprodukciji Gradskog kazališta mladih Vitez i Hrvatskog kulturnog centra Nova Bila.

O predstavi: Možemo li kriviti Bernarda što ima ljubavnicu Suzi koja se pretvara da je Robertova ljubavnica kako Žana ne bi znala da je ona Bernardova ljubavnica, dok je sve vrijeme Robert Žanin ljubavnik koji se pretvara da je ljubavnik od kuharice Suze kako Bernard ne bi znao da Žana ima ljubavnika, dok se Bernardova stvarna ljubavnica pretvara da je… ?! Koliko ljubavnica i ljubavnika ukupno treba biti?! Ova urnebesna komedija vodi nas kroz labirint u kojemu se ljubavnici i ljubavnice prikivaju po cijeloj kući. Tko koga vara? Tko je prevaren, a tko vjeran? Otkrijte na predstavi GKM-a Vitez u četvrtak, 30. lipnja, u Derventi!

U predstavi igraju: Slaven Katava, Ivanela Brković, Bruno Grebenar, Iljana Budimir Trupina, Ana Gabrić i Matej Baškarad. Tehnička potpora je Svjetlana Križanović, a grafičku pripremu radio je Borislav Sučić. Producenti predstave su Dragan Đido i Ivan Sajević.