Predstava “Pidžama za šestero” oduševila i publiku u Žepču

Gradsko kazalište mladih Vitez sinoć je nastupilo u Žepču, na 6. Međunarodnim danima kazališta. Ova kazališna smotra okupila je sjajne glumačke ansamble iz BiH i Hrvatske, a festival nije natjecateljskog karaktera.

Brojna publika u Žepču uživala je u više od 70 minuta sjajne igre glumačkog ansambla ove predstave čiju produkciju potpisuju Gradsko kazalište mladih Vitez i Hrvatski kulturni centar Nova Bila. Glumače bravure izmamile su nekoliko puta pljesak tijekom predstave, a publika je na koncu glumce za sjajnu izvedbu nagradila višeminutnim pljeskom.

Sljedeće igranje ove predstave trebalo bi biti u Travniku, 18.10., zatim u Sarajevu 22.10. i 23.10 u Somboru (Srbija).

Predstavu “Pidžama za šestero” režirao je Marko Mirković koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Marca Camelottija.

Možemo li kriviti Bernarda što ima ljubavnicu Suzi koja se pretvara da je Robertova ljubavnica kako Žana ne bi znala da je ona Bernardova ljubavnica, dok je sve vrijeme Robert Žanin ljubavnik koji se pretvara da je ljubavnik od kuharice Suze kako Bernard ne bi znao da Žana ima ljubavnika, dok se Bernardova stvarna ljubavnica pretvara da je… ?! Koliko ljubavnica i ljubavnika ukupno treba biti?!

Ova urnebesna komedija vodi nas kroz labirint u kojemu se ljubavnici i ljubavnice prikivaju po cijeloj kući. Tko koga vara? Tko je prevaren, a tko vjeran? Otkrijte na premijeri!

U predstavi igraju: Slaven Katava, Ivanela Brković, Bruno Grebenar, Iljana Budimir Trupina, Ana Gabrić i Matej Baškarad. Tehnička potpora je Svjetlana Križanović, a grafičku pripremu radio je Borislav Sučić. Producenti predstave su Dragan Đido i Ivan Sajević.