Predstava “Pidžama za šestero” još jednom oduševila publiku u Vitezu

Predstava “Pidžama za šestero”, nastala u koprodukciji Gradskog kazališta mladih Vitez i Hrvatskog kulturnog centra Nova Bila, još jednom je oduševila publiku u Kazališnoj dvorani Vitez.

Šesta repriza ove predstave izvedena je u okviru 13. Dana kazališta “Vitez 2021” te pobrala je veliki pljesak, a smijeh se prolamao viteškom dvoranom tijekom cijele izvedbe.

“Pidžama za šestero” sljedećeg tjedna, u utorak 12. listopada, bit će izvedena u Žepču, a 23. listopada u Somboru, Republika Srbija.

Predstavu “Pidžama za šestero” režirao je Marko Mirković koji ujedno potpisuje i adaptaciju teksta Marca Camelottija.

Možemo li kriviti Bernarda što ima ljubavnicu Suzi koja se pretvara da je Robertova ljubavnica kako Žana ne bi znala da je ona Bernardova ljubavnica, dok je sve vrijeme Robert Žanin ljubavnik koji se pretvara da je ljubavnik od kuharice Suze kako Bernard ne bi znao da Žana ima ljubavnika, dok se Bernardova stvarna ljubavnica pretvara da je… ?! Koliko ljubavnica i ljubavnika ukupno treba biti?!

Ova urnebesna komedija vodi nas kroz labirint u kojemu se ljubavnici i ljubavnice prikivaju po cijeloj kući. Tko koga vara? Tko je prevaren, a tko vjeran? Otkrijte na premijeri!

U predstavi igraju: Slaven Katava, Ivanela Brković, Bruno Grebenar, Iljana Budimir Trupina, Ana Gabrić i Matej Baškarad. Tehnička potpora je Svjetlana Križanović, a grafičku pripremu radio je Borislav Sučić. Producenti predstave su Dragan Đido i Ivan Sajević.