Predstava “Ja mahaluša” u Busovači 26. veljače

Sto i trideset sedma izvedba velikog kazališnog hita „Ja, mahaluša“ igrat će se pred publikom u Busovači, 26. veljače u kinu Theatre u 20 sati. Ovo će biti prvi put da najgledanija predstava u BiH zaigra pred Busovkama i Busovljacima.

„Ja, mahaluša“ je kabare koji je ujedinio sve generacije, različitih zanimanja i statusa, jer, između ostalog, publiku ne dijeli po zvanju, znanju i obrazovanju nego je otvoren za svakoga koji je spreman zabaviti se, a pri tome potpuno otvoriti oči za ono što se zbiva u nama i oko nas.
Scenski život „mahalanja“ i otpočeo je s „Mahalušom“ koja je na muzičko-scenski način ispričala našu realnost koristeći se jezikom žargona, imitacije, pjesme, vica i šale.

Radost ponovnog igranja „Mahaluše“ podijelit će se i pred busovačkom publikom željnom dobre komedije. Bit će to još jedno izvođenje ovog prvog bh. originalnog kabarea koji je dobio naklonost na desetine tisuća poklonika. Za ovu komediju o muško-ženskim odnosima uvijek se traži karta više, jer nudi originalnu zabavu kroz jedinstven bosanski humor, lucidan tekst, osmišljen izbor muzike, pokret i plesne točke.

Predstava je rađena prema bestseleru Indire Kučuk-Sorguč „Ja, mahaluša“, a glavnu ulogu tumači Nela Đenisijević koja je dosadašnjim izvođenjima pobrala sve simpatije publike. Uz Nelu u predstavi igra Nenad Tešić kao Mr BiH, a oboje plijene svojom izvanrednom komikom i prvoklasnom interpretacijom koju je do sada vidjela publika na tri kontinenta. Samo u prošloj godini ovaj je hit doživio ovacije u Hrvatskoj, Švedskoj, Austriji, Nizozemskoj i Australiji. Za ovu hit komediju uvijek se traži karta više što će, ne sumnjamo, dogoditi se i u Busovači.

Dođite na terapiju mahalanja – slogan je ove sjajne komedije koja govori o tome kako to Bosanac vodi ljubav, a kako na to reagira smjerna Bosanka.

Cijena ulaznice je 10KM. Karte možete kupiti u kafiću kina Theatre, od četvrtka 19. veljače, a rezervirati ih možete na mail kinotheatre@gmail.com.