Predstava “Čija je ovo baba?” oduševila Busovljake

Premijera nove hit komedije kazališne sekcije HKD „Napredak“ Busovača” do suza je sinoć nasmijala prepunu dvoranu kina „Theatre“ u Busovači. Kolika je bila zainteresiranost busovačke publike dokazuje i činjenica da su u dvorani kina „Theatre“ bila popunjena čak i pomoćna sjedišta.

U predstavi, uz troje starih članova, Slavena Katavu, Jelenu Varešković i Bojana Glibu, prvi put na scenu izašli su i novi članovi uzrasta od 12 do 30 godina: Bojana Dimitrijević, Valentina Čolić-Križanović, Inga Vuleta, Stela Šušnja, Marija Šošić, Dora Relota, Borna Miličević, i Vedran Batinić.

Kroz predstavu se nastojala prikazati značajna prisutnost egoizma u današnjem društvu, ali je na samom kraju ipak prevladalo međusobno razumijevanje, solidarnost i preispitivanje savjesti. Oduševljenje busovačke publike pokazao je i gromoglasni pljesak tijekom cijele predstave.

Mladi Busovljaci ovom su premijerom najavili ponovno aktiviranje kazališne scene u Busovači. Kako su nam kazali, planirano je novo izvođenje ove predstave, ali i režiranje nove te im mi na tome iskreno čestitamo. Pogledajte fotografije!

Prethodni članakPoduzeće „SOFA MM“ d.o.o. Vitez raspisuje natječaj
Sljedeći članakU organizaciji ŠK Prvi koš Vitez održan 2. Uskrsni GBT Košarkaški Kup za kadetkinje