Predsjedništvo ŽO HDZ BIH ŽSB posjetilo općinske odbore u Kreševu i Kiseljaku

U ponedjeljak, 11. lipnja 2012. godine u Kreševu i Kiseljaku održane su zajedničke sjednice predsjedništva Županijskoga odbora HDZ-a BiH ŽSB i ministara u Vladi ŽSB imenovanih na prijedlog HDZ-a BiH, s općinskim odborima HDZ-a BiH Kreševo i Kiseljak.

Uvodnim riječima u Kreševu se nazočnim obratio predsjednik OO HDZ BiH Kreševo, Radoje Vidović i upoznao ih s radom Općinskog odbora Kreševo pred lokalne izbore, kao i aktualnim političkim prilikama u Kreševu.

U Kiseljaku je predsjednik OO HDZ BiH Kiseljak, Josip Kvasina upoznao Predsjedništvo ŽO HDZ BiH i ministre o djelovanju OO HDZ BiH Kiseljak, a analizirane su dosadašnje aktivnosti u OO HDZ BiH Kiseljak i Županijskome odboru HDZ BiH ŽSB, kao i pripreme za lokalne izbore.

Predsjednica ŽO HDZ BiH ŽSB Lidija Bradara u Kreševu je predstavila ”Izbornu strategiju HDZ BiH” za lokalne izbore 2012. godine, s posebnim osvrtom na Županiju Središnja Bosna, te prezentirala dosadašnje aktivnosti ŽO HDZ BiH ŽSB, kao i aktualna zbivanjima oko rekonstrukcije vlasti na svim razinama.

U Kiseljaku je predsjednica ŽO HDZ BiH ŽSB, Lidija Bradara, kao voditeljica Izbornog stožera Županijske organizacije HDZ BiH ŽSB, govorila o utemeljenju odjela i imenovanju voditelja odjela Izbornog stožera, te njihovim dužnostima i zadaćama u predstojećem periodu.