Predsjedništvo OO HDZ BiH Vitez završilo seriju sastanaka s JU i JP iz Viteza

Nakon proširene sjednice Predsjedništva OO HDZ BiH Vitez kojoj su nazočili direktor PS „Vitezit“ Miroslav Puljić, direktor JKP „Vitkom“ Igor Miličević i direktor PD „Vlašić“ Perica Blaž, te ravnatelji JU Dom zdravlja i Ljekarna Boško Pavlič i Anela Galić, održana je još jedna sjednica toga tijela, ponovno proširenog karaktera.

Ovoga puta članovima Predsjedništva pridružili su se ravnatelji škola koje u Vitezu rade po hrvatskom nastavnom planu i program, ravnateljica viteškog vrtića, Radio Viteza, Centra za socijalni rad i Knjižnice.
Tijekom sjednice prezentirano je stanje u navedenim javnim ustanovama, težišni zadaci istih, a također je bilo riječi o aktualnoj političkoj situaciji i radu OO HDZ BiH Vitez.

“Svi akteri društvenog života moraju u okviru svojih nadležnosti i mogućnosti stvoriti okvir za kvalitetniji život naših sugrađana, a sve javne institucije i svi nositelji političkih dužnosti moraju jedni drugima biti snažna potpora i prijatelj u projektima”, zaključak je redovitih sastanaka Predsjedništva OO HDZ BiH Vitez s direktorima javnih poduzeća i ravnateljima javnih ustanova u Vitezu stoji u priopćenju HDZ.

Ovakvi sastanci nastavit će se kao dobra praksa Predsjedništva OO HDZ BiH Vitez u cilju vođenja jasne politike, boljeg međusobnog razumijevanja i zajedničke suradnje.