Predsjedništvo HDZ-a BIH Vitez traži intenziviranje rješavanja problema vodoopskrbe

hdz predsjednistvoSinoć je, u ponedjeljak navečer 26. kolovoza, održana 11. sjednica Predsjedništva OO HDZ-a BiH Vitez na kojoj je bilo riječi o aktualnoj problematici vodoopskrbe na području Vitez, priopćeno je iz Ureda za informiranje ove stranke.

Predsjedništvo OO HDZ BIH Vitez traži intenziviranje realizacije zaključaka tematske sjednice Općinskog vijeća Vitez vezano za ovu problematiku, na što su u nekoliko navrata na sjednicama Općinskog vijeća Vitez i ukazivali vijećnici ove stranke.

Na sjednici se razgovaralo i o predstojećem popisu stanoviništva u BiH, te je zauzet stav da se uključi stranačka infrastruktura, kao i da se dodatno pokuša osnažiti suradnja s drugim strankama s hrvatskim predznakom i ostalim institucijama, a sve s ciljem što kvalitetnijeg provođenja popisa stanovništva.

Bilo je govora i o raspisivanju izbora za savjete Mjesnih zajednica općine Vitez koji se trebaju provesti do 15. listopada 2013. godine, a zaključeno je kako će OO HDZ-a BiH Vitez dati financijsku potporu značajnim manifestacijama kao što su obljetnica Viteške brigade i proslava 100. obljetnice svetišta Kalvarija.

Prethodni članakU BiH broj nezaposlenih u godinu dana porastao za 10.417 osoba
Sljedeći članakSjekirom na policajce