Predsjedništva HDZ BIH i NK “Vitez” izrazili nezadovoljstvo dinamikom projekta rekonstrukcije stadiona

Predsjedništva OO HDZ-a BiH Vitez i predsjedništvo Nogometnog kluba „Vitez” održali su zajedničku sjednicu na kojoj je u konstruktivnoj diskusiji i pozitivnom ozračju izraženo zajedničko i veliko nezadovoljstvo radi kašnjenja u rekonstrukciji gradskog stadiona, odnosno nerealizacijom zaključaka Općinskog vijeća da se do konca rujna privedu kraju radovi oko rekonstrukcije Gradskog stadiona u Vitezu.

Izraženo je nezadovoljstvo zbog neizmirenih obveza iz proračuna općine Vitez za održavanje stadiona i sredstava koja pripadaju NK Vitez, a sukladno aktualnom proračunu.

Članovi Predsjedništva OO HDZ-a BiH Vitez i vijećnici HDZ-a BIH u Općinskom vijeću Vitez izrazili su spremnost i ubuduće maksimalno se angažirati za što bržim završetkom rekonstrukcije stadiona s konačnim ciljem, igrati utakmice na domaćem terenu i pružiti građanima Viteza zadovoljstvo i uživanje u nogometu.

„Od Izvršnih vlasti općine Vitez se traži i očekuje da uloži dodatne napore i iskoristi svaki dan i svaki sat radnog vremena s ciljem da se završi rekonstrukcija i završetak izgradnje stadiona do kraja tekuće godine. Predsjedništvo OO HDZ-a BiH Vitez i dodatno će se angažirati na izmirenju sredstava za NK „Vitez”, utvrđenih iz proračuna općine Vitez ali i na iznalaženju novih financijskih sredstava s drugih nivoa vlasti u FBiH, Srednjobosanskoj županiji, ali i državnog nivoa vlasti”, naglašeno je u priopćenju za javnost sa ovog sastanka.