Predsjednik FBiH održao sastanak s predstavnicima kompanije Pliva d.d. Hrvatska

Sarajevo, 20.10.2015. Predsjednik FBiH Marinko Čavara održao je sastanak s predstavnicima kompanije Pliva d.d. Hrvatska: predsjednikom Uprave Mihaelom Furjanom i direktorom prodaje Markom Đerekom.

Sastanku su nazočili i: veleposlanik Republike Hrvatske u BiH Ivan Del Vechio, federalni ministar zdravstva Vjekoslav Mandić i direktorica Predstavništva Plive u BiH Aida Ferović.

Predsjednik Uprave Furjan prezentirao je rad poduzeća Pliva d.d. Hrvatska.Kazao je da je Pliva, kao članica Teva grupe, jedna od najvećih farmaceutskih kompanija u svijetu. „Naš je temeljni cilj poboljšati kvalitetu života i zaštitu zdravlja visokokvalitetnim i dostupnijim lijekovima. Pliva je najveća farmaceutska kompanija u Hrvatskoj i jedna od vodećih u regiji, zahvaljujući velikom broju stručnjaka, inovativnoj tehnologiji i kontinuiranom ulaganju u proizvodni sustav.“, istaknuo je Furjan.

Predsjednik FBiH čestitao je rukovodstvu kompanije na uspješnom poslovanju i značajnom doprinosu u poboljšanju gospodarskih odnosa između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Prethodni članakNAPOKON: Audicija za prijem novih članova u Gradsko kazalište mladih Vitez
Sljedeći članakProsvjed studenata Srednjobosanskog kantona