POZNATI DETALJI UBOJSTVA: Maloljetni suučesnik je nasrnuo na žrtvu, a zatim ga je B.A. (20) pregazio vozilom

Brutalni detalji stravičnog ubojstva koje se danas desilo u Sarajevu, blizu SCC-a lede krv u žilama.

Činjenica da su ubojica i ubijeni jako mlade osobe posebno su potresle javnost kao i način izvršenja kaznenog djela. Na mjestu zločina vladali su panika i očaj, jer se ubojstvo dogodilo pred mnogo svjedoka.

Iako je uhićeni Benjamin Arslanagić (20) na licu mjesta priznao kako je Nissanom pregazio Vedada Ibrahimovića (21), kako se neslužbeno saznaje on se u Policijskoj postaji Centar odlučio šutjeti i ne odgovarati na pitanja istražitelja, saznaje portal “Avaza”. Kako se saznaje on nije odranije poznat policiji i nije imao iza sebe sudske presude, za razliku od Ibrahimovića koji je uhićen ranije.

Neslužbeno se pominje kako su Arslanagić, njegov maloljetni suučesnik i Ibrahimović bili u sukobu odranije.

Kobnog dana s Arslanagićem je u vozilu osim maloljetnika bila i jedna djevojka koja je dala izjavu u policiji.

Prema informacijama Avazovog izvora u blizini SCC-a Arslanagić je primjetio Ibrahimovića. Potom je iz vozila istrčao maloljetnik koji je napao Ibrahimovića.

Ibrahimović je trčao, a navodno je u ruci imao opeku. Sklanjajući se od maloljetnika udario je u jedan stup, a prema neslužbenim informacijama tada je Arslanagić naletio na njega vozilom nanijevši mu strahovite ozljede. Prestravljeni svjedoci pozvali su policiju i Hitnu pomoć, koja je Ibrahimoviću pružila prvu pomoć, ali je on nedugo potom podlegao ozljedama u KCUS-u.

Kako je potvrđeno iz sarajevskog tužiteljstva Arslanagić se tereti za ubojstvo pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju. Očevidom je rukovodio dežurni tužitelj, a nazočili su i vještaci prometne i strojarske struke koji će svoje nalaze dostaviti naknadno.

Prethodni članakIvan Sajević: Želimo li zadržati mlade ljude, u kulturu je potrebno ulagati
Sljedeći članakNjemački ministar zdravstva Spahn traži strogo dvotjedno zatvaranje