Poznat datum održavanja II. Centralna Business Foruma u Vitezu

Nakon što je prošle godine nadmašio sva očekivanja II. Centralna Business Forum u Vitezu održat će se 17. i 18.9. 2024. godine u Hotelu Via Mall (bivši hotel Central), a u organizaciji portala Centralna.ba i partnera. 

S velikim zadovoljstvom najavljujemo održavanje II. Centralna Business Foruma, koji će se i ove godine održati u Vitezu, u velikoj kongresnoj dvorani hotela Via Mall. Ovaj značajni događaj okuplja vodeće stručnjake, poduzetnike i inovativne mislioce iz regije, s ciljem razmjene ideja, iskustava i uspostavljanja novih poslovnih veza.

Naziv ovogodišnjeg izdanja Centralna Business Foruma nosi zanimljiv naziv, a to je (IZ)GRADIMO BIH ZAJEDNO!

Centralna Business Forum i ove godine okupit će renomirane stručnjake, koji će kroz raličite panel diskusije, radionice.i motivacijska predavanja ljudima pokazati kako zajedno možemo graditi, ali i izgraditi našu BiH.

Kako zajedno graditi BiH, Inovacije u poslovanju, Digitalna transformacija, Održivi razvoj, Financijske strategije za rast, Regionalni EU fondovi, samo su neke od tema koje će biti prezentirane na Business Forumu u Vitezu.

Program Foruma obuhvatit će niz panel diskusija, predavanja i radionica, koje će pružiti uvid u najnovije trendove i najbolje prakse u poslovanju.

Očekujemo nastup renomiranih stručnjaka i lidera iz različitih industrija, koji će podijeliti svoja iskustva i pružiti inspiraciju za daljnji razvoj poslovanja.

Za više informacija i prijavama, posjetite našu web stranicu www.centralnabusinessforum.com ili nas kontaktirajte putem e-maila na info@centralnabusinessforum.com.

Ne propustite priliku biti dio ovog prestižnog događaja i unaprijediti svoje poslovanje kroz nova znanja i kontakte.

Dobrodošli na II. Centralni Business Forum u Vitezu!