Pozivamo vas na Shopping day – dan zabavne kupovine u FIS-u u Vitezu

Za svoje vjerne kupce i posjetitelje, prodajni centar FIS u Vitezu organizira Shopping day – dan  super kupovine i odlične zabave!

Shopping day, koji će biti održan u petak, 23.6. 2017. u FIS prodajnom centru u Vitezu, bit će sav u znaku  posebnih ljetnih  popusta, gratisa,  promocija, nagradnih igara i zabavnih sadržaja.

Pored sniženja na svim FIS-ovim odjelima, počevši od  hipermarketa,  odjela tekstila i obuće, tehnike  i kućanskih aparata, posuđa, igračaka i baby opreme, pa sve do namještaja i asortimana Centra za kuću i vrt, kupce će čekati i sniženja u ostalim trgovinama koje posluju u FIS prodajnom centru  u Vitezu: FIS Darovni dućan, Sport Vision, Optika Jerković,  Biljna ljekarna Viola, CM, Levi’s, Amadeus, Profitex, zlatarna Marina, zlatarna Madona i zlatarna Dijamant.

Osim super shoppinga, organizirana je i odlična zabava uz mađioničara i animatore, te naravno – Anbinni medo za one najmlađe, dok će ljepši spol  posebno obradovati i besplatno šminkanje.

Svi oni koji posjete FIS u Vitezu na ovaj dan, imat će priliku osvojiti i vrijedne nagrade,  i to tako što će zavrtjeti Kolo sreće,  ili pak potražiti skrivenu poruku na FIS-ovim odjelima.

Shopping day će, između ostalog, biti popraćen i različitim promocijama i degustacijama, s posebnim naglaskom na promociju novih proizvoda FIS-ovih brendova  – Ambyenta namještaja, Anbinni dječje odjeće i GS čarapa.

FIS je svojim kupcima u okolici  Viteza omogućio i besplatan prijevoz u različitim terminima, pa će tako biti osigurane i besplatne autobusne linije  iz Travnika, Novog Travnika, Busovače i Zenice, i natrag.

Više informacija pogledajte ovdje.

Neka shopping groznica počne!

Dobro nam došli!

Prethodni članakPlenković potvrdio: Hrvatska otvara konzulat u Vitezu
Sljedeći članakMinistrica Pendeš na sastanku Sjevernoatlantskog vijeća NATO-a s BiH u Bruxellesu