Poziv poljoprivrednim proizvođačima općine Vitez

Pozivaju se poljoprivredni proizvođači s područja općine Vitez, da mogu izvršiti prijavljivanje svojih primarnih poljoprivrednih proizvodnji u svrhu ostvarivanja novčanih potpora – podrški za primarne poljoprivredne proizvodnje koje se podstiču u 2011. godini, iz sredstava izdvojenoh u Kantonalnom i Federalnom proračunu.

Poljoprivredni proizvođači – korisnici, koji ispunjavaju propisane uvjete za novčane potpore u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji trebaju prijaviti svoju poljoprivrednu proizvodnju općinskoj Službi za poduzetništvo i lokalni razvoj, ured br. 213 u rokovima koji su propisani za svaku vrstu primarne poljoprivredne proizvodnje i koji su utvrđeni Kantonalnim i Federalnim Pravilnikom o načinu i uvjetima ostvarenja novčane potpore po modelu poticaja proizvodnji.

Propisani uvjeti i potrebne dokumente za svaku vrstu primarne poljoprivredne proizvodnje koje stranke trebaju priložiti uz prijavu, mogu se dobiti u Službi za poduzetništvo i lokalni razvoj općine Vitez u uredu br. 213.

Poljoprivredni proizvođači koji u propisanom roku ne prijave poizvodnje, neće moći naknadno izvršiti prijavu, niti će se njihovi eventualni zahtjevi uzeti u razmatranje.