Poziv NK “Vitez” za akreditiranje predstavnika medija

Nogometni klub “Vitez“ danas se oglasio priopćenjem za javnost u kojemu poziva sve predstavnike medija zainteresiranih za praćenje domaćih utakmica NK “Vitez“ u sezoni 2014/15. u sklopu BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine da se do srijede, 6. Kolovoza, akreditiraju, kako bi dobili godišnje iskaznice.

„Ukoliko se do navedenog roka ne izvrši akreditiranje zainteresirani mediji će imati priliku akreditirati se za svaku utakmicu pojedinačno 48 sati prije odigravanje iste“, kazao je za Fenu glasnogovornik NK „Vitez“, Ivan Sajević.

Zahtjev za akreditiranje treba biti dostavljen na memorandumu medija, a potrebno je da sadrži sljedeće podatke:

  • ime i prezime osoba za koje se podnosi zahtjev za akreditiranje,
  • funkcije (novinar, fotograf, snimatelj,…)
  • kontakt informacije (kontakt telefoni, e-mail, adresa redakcije…)

Zahtjeve je potrebno poslati na e-mail: nk.vitez@hotmail.com ili putem fax-a: 030/711-660.

„Raduje nas činjenica da smo dobili licencu za odigravanje prvenstvenih utakmica na Gradskom stadionu u Vitezu, tako da ćemo novinarima koji budu pratili rad našeg kluba nastojati osigurati optimalne uvjete za rad. Želim naglasiti kako će samo akreditirani predstavnici medija moći koristiti pogodnosti koje će biti na raspolaganju novinarima, a također u slučaju zlouporabe press iskaznica NK “Vitez“ zadržava pravo poništenja istih“, istaknuo je Ivan Sajević.