Potpisan ugovor o nastavku izgradnje Srednje škole Novi Travnik

Ugovor o nastavku izgradnje Srednje škole Novi Travnik potpisan je danas 25. rujna u zgradi Vlade ŽSB između Ministarstva obrazovanja nauke kulture i sporta i poduzeća “Građevinar“ iz Novog Travnika koje je izvođač ovog projekata od samog početka.

Osim za Općinu Novi Travnik ovaj projekt izuzetno je vrijedan i značajan i za Županiju Središnju Bosnu, te resorno ministarstvo koje je po prvi puta nositelj izgradnje jedne školske ustanove u Županiji Središnja Bosna.

Zajedničkim sredstvima Vlade Republike Hrvatske, Vlade Županije Središnja Bosna i Općine Novi Travnik, a potpisom ovog Ugovora nastavlja se realizacija projekta vrijednog 4 milijuna KM . Projekt je od izuzetnog značaja za više od 500 učenika koji pohađaju nastavu u tri smjene, a izgradnjom ove suvremene zgrade učenicima i nastavnom kadru će se osigurati kvalitetniji uvjeti za rad, kazala je prilikom potpisivanja Ugovora ministrica obrazovanja nauke kulture i sporta ŽSB Katica Čerkez.

Potpisivanju ugovora o nastavku izgradnje Srednje škole Novi Travnik, pored predstavnice poduzeća “Građevinar“ Ivane Gučanin i ministrice Katice Čerkez , nazočili su i Nikola Grubešić, predsjednik ŽO HDZ BiH ŽSB i ministar zdravstva i socijalne politike ŽSB, Jozo Budeš, ministar pravosuđa i uprave ŽSB, Zoran Marković, ministar financija ŽSB, Zdenka Džambas predsjednica OO HDZ BiH Novi Travnik i zastupnica u Domu naroda PS BiH te ravnateljica Srednje škole Novi Travnik, Dražana Hegediš.