Postavljen top za snijeg i baby ski-lift

Staze će biti spremne već ovog tjedna, a nabavljena je i nova ski-oprema za iznajmljivanje

Velik broj Bugojanaca provode novogodišnje praznike na poznatom izletištu Rostovu, 12 kilometara udaljenom od grada. Vlasnik hotela Rostovo i etno sela Babići, Mario Babić navodi da su kapaciteti za doček Nove godine bili popunjeni do kraja.

– Doček u hotelu je koštao 70 maraka po gostu, a petnaest moderno uređenih dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih soba s pratećim sadržajima su bile popunjene.

Posebna atrakcija je etno selo, koje se nalazi u sklopu hotela. Smještaj u autentičnim kućama etno sela, čija je unutrašnjost prilagođene suvremenim potrebama gostiju iznosi 39 KM po osobi – kazao nam je Babić.

Dodaje da su ovih dana sve snage zaposlenih usmjerene na stvaranje što boljih uvjeta za skijanje.

– Nabavili smo top za osnježavanje ski staza kapaciteta od 9,5 do 75 metara četvornih snijega po satu. Također, montirali smo i baby ski lift dužine 270 metara, tako da sada imamo tri lifta. Postavili smo i zaštitnu ogradu za snijeg. I ove ćemo zime organizirati školu skijanja s osiguranim prijevozom iz Bugojna do Rostova. Sve smo poduzeli da naši gosti imaju što bolje uvjete za skijanje i boravak u našim objektima – kaže Babić.

Dodaje da će staze za skijanje biti spremne ovog tjedna, a nabavljena je i nova ski oprema za iznajmljivanje. Cijena dnevne ski karta za odrasle iznosi  18, a za djecu 12 KM.

DA / HB.org