Postani prijatelj HOKK Vitez

HOKK Vitez je krenuo s novim idejama, “Postani prijatelj HOKK Vitez” je prvi projekat u ovoj godini.

Na ovaj projekat smo se odlučili nakon ulaska u Ligu 12 (najjače košarkaško natjecanje u BiH). No, zbog financijskih poteškoća smo bili spriječeni učestvovati u tome natjecanju. Unatoč tome, popularnost košarke u našem gradu je porasla pa klub trenutno broji preko 100 muških i ženskih članova, koji se u 7 uzrastnih kategorija natječu u Ligi mladih SBK i Ligi mladih ZE-DO kantona, dok se seniori i ove godine natječu u A-1 Ligi Herceg-Bosne napominju iz HOKK Vitez.

Cilj ovog projekta je omogučiti svim simpatizerima HOKK Vitez da na simboličan način pomognu rad kluba. Donacijom od 20 KM svaka osoba može postati prijatelj HOKK Vitez, čime dobija godišnju ulaznicu za sve domaće utakmice HOKK Vitez u 2015. godini.

U sklopu ovog projekta omogućujemo privatnim poduzećima da postanu prijatelji našeg kluba također. Naime, mjesečnom dotacijom od 20 KM kroz 2015. godinu firme postaju službeni sponzori HOKK Vitez što bi bilo naglašeno na web stranicama kluba i na svim događajima u kojima učestvuje klub.

Svoje godišnje ulaznice možete rezervirati u inbox stranice www.facebook.com/HokkVitez ili na broj telefona 063-952-272.