Posredstvom agencije JK9 SPORT iskusni Hrvoje Miličević potpisao za Sarajevo

Hrvoje Miličević, nekadašnji igrač Zrinjskog, talijanskih Pescare i Terama, kazahstansklog Aktobea, potpisao je ugovor s FK Sarajevo. Velike zasluge za ovaj transfer pripadaju i agenciji JK9 SPORT, koju vodi, sada već možemo kazati bez ustezanja, vrlo uspješni nogometni menadžer Josip Kupreškić.

Hrvoje Miličević (26) potpisao je ugovor do kraja sezone, s mogućnošću produljenja na još godinu dana.

“Uspjeh koji je ekipa ostvarila prošle godine je zaista za svako poštovanje. Titulu je iznimno teško odbraniti tako da je pred nama puno posla. Dat ću svoj maksimum na terenu da zajedno sa ekipom ostvarimo što je moguće više pobjeda”, kazao je Miličević na službenom predstavljanju.

Miličević je nastupao i za U-19, U-20 i U-21 reprezentacije Hrvatske, a osim na središnjem beku, može igrati i na poziciji zadnjeg veznog.

“Hrvoje je iz Aktobea stigao u Sarajevo. Ovo je sasvim sigurno novi iskorak u njegovoj karijeri i nadamo se dobrim stvarima u budućnosti. Riječ je o igraču koji ima pregršt iskustva, igrao je Serie A, sa Zrinjskim osvojio titulu prvaka”, kazao je za portal Vitez.info nekoliko riječu o svom štićeniku Josip Kupreškić, vlasnik sportske agencije JK9 SPORT.

Prethodni članakKAZALIŠNA DVORANA VITEZ: U nedjelju “Čudnovate zgode šegrta Hlapića”
Sljedeći članakCijenu Aninih ovaca određuju kupci