Posjetite SRC Romari i uživajte u novom ambijentu caffe Just smile

Djeco, roditelji, vi koji tražite novo mjesto za popiti kavu, možda još uvijek niste posjetili Sportsko-rekreacijski centar „Romari”, ili barem njegov prvi kat gdje se nalazi novouređeni kafić kao i dječja igraonica – prava je poslastica za najmlađe.

Nogometni ili teniski termini, funkcionalni trening pod vodstvom Alena Marka Topića, uživanje u osvježenju novouređenog kafića na 1. katu dvorane dok se djeca zabavljaju u dječjoj igraonici, zimska je ponuda Sportsko-rekreacijskog centra „Romari“. Neobičnog dizajna, opuštene atmosfere, osobito u večernjim satima, uz taktove glazbene scene Ex Yu, ovaj ambijent vodi nas u neka malo bolja razmišljanja.

Ovih dana, ekipa iz SRC Romari, stalno dodaje sadržaje svog  1. kata kako bi zimske dane učinili zabavnim. Bilo da ste odlučili poći sami, sa društvom, vašim partnerom, naći će te svoj kutak. Iz SRC „Romari“ poručuju kako nedostaju još sitnice da upotpune ugođaj. Ideja je ponuditi ne samo rekreaciju, već i zabavu; odrasli, ako se odluče doći sami, pronaći će uskoro i pokoju knjigu ili novine da odlutaju mislima iz svakodnevice a djeca, iz zatvorenih vrata igraonice, ulaze u svijet boja, mašte, igara i druženja. 

I bez previše hvale, posjetite SRC „Romari“ na 1. katu zgrade i jednostavno uživajte!