Poruka navijačima Viteza

Vitezovi

Danas na Gradskom stadionu Vitez igra vrlo važnu utakmicu protiv Krupe koja je vrhunskim rezultatima već izborila plasman među šest klubova koji će se, nakon ovog 22. kola, boriti za prvaka Bosne i Hercegovine i za izlazak u Europu.

Ova utakmica Vitez može odvesti u mirne vode, ka luci spasa i ostanka u Premijer ligi, ili pak, u slučaju nepovoljnog rezultata, poraza pa čak i neodlučnog ishoda, u neizvjesnost, u situaciju za grčevitu borbu za očuvanje premijerligaškog statusa. Stoga za nogometaše Viteza je vrlo važna snažna podrška njihovih vjernih navijača koja bi ih vodila do pobjede.

Među navijačima biti će, ovaj put, i Marko Jevtić koji je prije 14 dana doživio tešku ozljedu na Gradskom stadionu u susretu s Čelikom iz Zenice. Na sreću, Marko je već izašao iz bolnice, uspješno se oporavlja, a pred početak susreta s Krupom s terena će se obratiti prisutnim utakmici i svima koji su uz njega bili, hrabrili ga i davali mu podršku. Bit će to i prilika da svom Marku navijaći Viteza, a i svi drugi ljubitelji nogometa i sporta uopće, toplim pljeskom marku zažele što skoriji povratak u normalne životne kolotečine.

Prethodni članakKSB: Linearno povećanje plaća zdravstvenim radnicima od narednog mjeseca
Sljedeći članakFOTO: U slaboj utakmici realna podjela bodova