Porsche BH odabrao top servise za 2015. godinu, nagradu za marku “Volkswagen” dobila auto kuća “Buba” iz Viteza

Prošlog tjedna se u Konjicu, u Garden City-u, održala Konferencija ovlaštenih Volkswagen, Audi, Škoda i Seat partnera u Bosni i Hercegovini.

“Kao i ranijih godina, sumirani su rezultati poslovanja prethodne godine i predstavljeni ciljevi za naredni period. Svakako, jedna od top tema bila je i tzv. Disel-gate. Kupci u BiH će vrlo brzo biti obaviješteni o daljnjim koracima glede ove servisne akcije”, istakao je Omer Kozadra, menadžer Postprodaje ispred firme Porsche BH.

Djelatnici odsjeka Postprodaja firme Porsche BH odabrali su tri top servisa i tri najsuradnika u 2015.godini. Dobitnici nagrade „Top servis 2015“ su, za marku Volkswagen auto kuća Buba iz Viteza, za marku Audi je to Brčko gas iz Brčkog i za marku Škoda Hercegovina auto iz Mostara. Najsuradnici u 2015.godini su: Slavica Stanojević (Mirakis, Foča), Boris Žilić (M.R.M. Mostar) i Almir Džindo (A.S.auto centar Zenica).

„Sigurni smo da će kako top servisima tako i najsuradnicima ovo biti dodatni poticaj da budu još bolji i da nastave nizati uspjehe kako za svoju auto kuću tako i za marku koju zastupaju u BiH“, dodaje Kozadra za Indikator.

Što znači ta nagrada za Auto kuću Buba pitali smo ih.

Kazali su za portal Vitez.info da se na ovom tržištu prepoznaje pridržavanje VW standarda te da i u ovim teškim vremenima drže kvalitetu. Ova nagrada im je poticaj da nastave i dalje raditi te da u budućnosti budu još bolji.