Popularni Kolibrići NK Rijeka osvojili treće mjesto na Winner cupu u Sarajevu

Proteklog vikenda u organizaciji škole nogometa Winner Bosna iz Sarajeva održan je nogometni turnir za mališane 2005. godište na kome se natjecalo 16 ekipa, većinom iz Sarajeva i okolice.

Osim ekipa iz Sarajeva pozivnicu za ovaj turnir su dobili i mališani popularnih Kolibrića NK Rijeka, točnije njihova najtalentiranija generacija. Kao i mnogo puta do sada i ovaj put su naši mališani dokazali svoj kvalitet i potencijal osvojivši zasluženo treće mjesto na turniru.

Zaista sam presretan i ponosan zbog ovih svakodnevnih uspjeha naših mališana koji su to svakako zaslužili svojim predanim trudom, radom i zalaganjem na treninzima u ove tri godine našeg postojanja. Naši mališani su svakako najzaslužniji što je ime Kolibrići NK Rijeka postalo toliko poznato, popularno i respektabilno u nogometnim krugovima koji prate dječji nogomet u BiH. Ovi fantastični rezultati, razvoj i napredak naših članova je također prepoznat i cijenjen od velike većine roditelja koji koji prate naše nastupe u sve većem broju širom BiH.

Sva ova pozitivna dešavanja oko Kolibrića u posljednje vrijeme su svakako ogroman dodatni motiv i poticaj nama trenerima te svima u klubu da uložimo još veći trud i zalaganje kako bi napredovali u edukacijskom tako i organizacijskom smislu jer to naši dječaci svakako zaslužuju kazao je zaportal Vitez.info trener Kolibrića Dario Čerkez.