Popularni Kolibrići nastavili s fantastičnim uspjesima

Protekli vikend OFK Sport team iz Banja Luke je organizirao VII Međunarodni nogometni turnir za mališane U10 /2005. godište / na kojem je po drugi put učestvovala i talentirana selekcija kolibrića NK Rijeka.

U konkurenciji 16 ekipa iz BiH, Srbije, Hrvatske i Slovenije popularni kolibrići su ostvarili senzacionalan uspjeh osvojivši drugo mjesto i srebrne medalje zlatnog sjaja.

Kolibrići NK Rijeka su se u velikom finalu sastali s prvim favoritom ovog turnira FK Vojvodina iz Novog sada za koju su nastupali dječaci iz cijele Srbije. U odličnoj utakmici prepunoj propuštenih šansi regularni tijek utakmice je završen 1-1 nakon čega se pristupilo ruletu izvođenja penala u kojem su više sreće imali mališani FK Vojvodina iz Novog sada.

Po povratku iz Banja Luke itekako ponosni trener Dario Čerkez prenio nam je utiske poslije ovog uspjeha.

Na samom početku želim se od srca zahvaliti svojim mališanima, koji su me dva dana u Banja Luci učinili toliko ponosnim i sretnim, njihovim roditeljima koji su nas pratili i omogućili da učestvujemo na ovom velikom turniru, svim našim obožavateljima i sportskim prijateljima širom BiH, te portalu vitez.info te ostalima koji su pratili rezultate i dešavanja na turniru u Banja Luci te nam uputili iskrene čestitke na ovom itekako velikom uspjehu. Iako se emocije još nisu slegle, kada uzmem u obzir da je naš nastup u Banja Luci bio upitan do posljednjeg dana zbog bolesti četvorice naših mališana i odsutnosti jednog od naših boljih igrača koji je bio u Vodicama na turniru s GNK Dinamom te ekipama koje su se natjecale na ovom turniru nisam mogao niti sanjati u ovaj senzacionalan rezultat.

Ime našeg kluba je NK Rijeka iz Viteza, ne iz Hrvatske iz grada Rijeke kako su zaista mnogi mislili na turniru, ostati će itekako u sjećanju svim ekipama na turniru kao i velikom broju nazočnih gledatelja u Banja Luci u kompleksu OFK Sport Teama. Sigurni smo da će nas idući vikend prepoznati i itekako respektirati kada dođemo na isti turnir sa selekcijom 2007. godište /U8/.

Planirani doček, vatromet i proslava za naše istinske heroje sinoć je otkazana zbog umora i iscrpljenosti naše expedicije te vremenskih neprilika i biti će naknadno organizirana.

Prethodni članakNE PROPUSTITE: Predstavljanje knjige “Bijeli put – Pobjeda dobra u ratu”
Sljedeći članakKolinda Grabar-Kitarović: Vjerujem u budućnost BiH