Pomozimo obitelji Bošković

Zajednica žena HDZ-a 1990. i Mladež HDZ-a 1990. Srednjobosanske županije u ove predblagdanske dane organizirali su humanitarnu akciju vrijednu pozornosti i podrške.

Naime, organizirali su akciju prikupljanja novčane pomoći za obitelj Bošković iz Viteza koja ima troje djece starosne dobi od tri mjeseca do 6 godina. Glava kuće, kako bi se to moglo reći, Siniša Bošković je hrvatski branitelj obolio od PTSP-a, nezaposlen, a povremeno obavlja sezonske poslove za minimalne novčane naknade kako bi prehranio svoju obitelj. Supruga je također nezaposlena, a obitelj živi u trošnoj kući koja nema ni kupatilo.

Siromašni, kao i inače i vrlo skromni, Boškovićima je velika želja nabaviti kravu jer, misle, tako bi daleko lakše i sigurnije živjeli i opstajali. A kako kupiti kravu, pitanje je na koji ova obitelj jednostavno nema odgovora. Međutim, evo, akcija Zajednice žena i Mladeži HDZ-a 1990. Srednjobosanske županije je na dobrom tragu da se ta skromna, ljudska želja Boškovića i ispuni. Jer, u svim općinama mjesne organizacije HDZ-a 1990. vode akciju, prodaju radove iz svojih kreativnih radionica – nakit, ukrasne, premete i razne druge lijepe rukotvorine- a sav prihod namijenili su Boškovićima.

Hoće li se prikupiti dostatna novčana sredstva za ispunjavanje skromne želje ove obitelji? Teško je reći, ali neka i ova vijest, informacija, ujedno bude i poziv dobrim ljudima da svojim novčanim prilozima ali i donacijama prehrambenih artikala, higijenskih potrepština…, pomognu ovu obitelj.

Sve dodatne informacije zainteresirani mogu dobiti na telefon: 063 401 729.