Poljoprivredna TV ekskluzivno u ponudi HOME.TV-a

Početkom 12. mjeseca je u Požegi potpisan ugovor između predstavnika HT Eroneta i Poljoprivredne TV čime ovaj kanal postaje dostupan u sklopu Osnovnog paketa HOME.TV-a.

Ovim partnerstvom HOME.TV, koji je od pokretanja 1.3. 2012. najbrže rastuća IPTV platforma u BiH, omogućuje svojim korisnicima ekskluzivno praćenje programa Poljoprivredne TV.

Specijalizirani program za poljoprivredu pokrenut je prije dvije godine, a od tada bilježi veliko zanimanje publike, što potvrđuju i analize gledanosti. Okosnica programa je suradnja sa stručnim institucijama i poljoprivrednim proizvođačima uz savjete, prijedloge i vijesti. U programu su svakodnevno i sugovornici s kojima se obrađuju problemi. Obuhvaćene su sve grane poljoprivrede u Hrvatskoj i izvan nje.

Ugovor su potpisali Tomislav Ruk, v.d. član Uprave – izvršni direktor za nepokretnu mrežu HT Eroneta i Mihael Pandžić, direktor Poljoprivredne TV.

„HOME.TV je suvremena multimedijalna usluga HT Eroneta koja je odličnim izborom digitalnih tv kanala i nizom drugih mogućnosti poput snimalice, videoteke, tv vodiča, youtubea, facebooka, postala prepoznatljiva usluga na telekomunikacijskom tržištu BiH. Kontinuirano pratimo potrebe korisnika te nastojimo obogatiti svoju uslugu raznovrsnim programima. Program Poljoprivredne TV je uistinu zanimljiv velikom broju naših korisnika koji se na izravan ili neizravan način bave poljoprivredom. Ovaj program će se nalaziti u sklopu Osnovnog paketa HOME.TV-a“, kazao je Tomislav Ruk izrazivši zadovoljstvo potpisivanjem ovog ugovora.

 

Mihael Pandžić je pozdravio ovu suradnju kazavši: „Putem HOME.TV platforme, gledatelji iz BiH će sada moći pratiti naš program u cijelosti te vidjeti neke druge poljoprivredne primjere, ne samo iz regije, nego iz cijelog svijeta. Emitiranje Poljoprivredne TV na platformi HT Eroneta znači i naš izlazak u regiju što je plan od samog početka.“

Reklama