Poliklinika Medical Centar i KK “Mladost” potpisali ugovor o sponzorstvu perspektivnih karataša

Poliklinika MEDICAL CENTAR kao društveno odgovorno poduzeće i karate klub „Mladost“ Iz Viteza potpisali su ugovor o sponzorstvu perspektivnih karataša. Prof.dr Mithat Asotić je naglasio kako je sport važan uticajni faktor u razvoju i odrastanju djece u našem društvu, te da će sportiste našeg kantona na putu njihovog uspjeha poliklinika MEDICAL CENATAR uvijek rado pomoći.

Predstavnici Poliklinike su prepoznali vrijednost kluba i vrhunske rezultate koje klub postiže, pa je tako članici i natjecateljici našeg kluba Varupa Nedžmini uručena i prva sponzorska pomoć”, kazali su iz Karate kluba “Mladost”.

Nedžmina je dugogodišnja natjecateljica i članica karate reprezentacije BiH, osvajačica državnih i federalnih medalja u pionirskoj, kadetskoj pa sada i u juniorskoj kategoriji, natjecateljica koja je s reprezentacijom BiH nastupala na Balkanskim, Europskim i Mediteranskim prvenstvima, gdje je imala zapažene rezultate.

Karate klub „Mladost“ Vitez jedan je od najmnogobrojnijih sportskih kolektiva u KSB, koji je do sada iznjedrio najveći broj reprezentativaca BiH od pionirske do seniorske selekcije, klub sa najviše osvojenih europskih i balkanskih medalja, klub koji ima i svjetsku medalj i za koju možemo reći da je najveći sportski rezultat u posljednjih deset godina na području Središnje Bosne.

Prvu sponzorsku pomoć Karate klubu Mladost, u prostorijama poliklinike, uručio je dr. Hamza Asotić.

Šef stručnog stožera Karate kluba „Mladost“ Vitez, Aldin Adilović, zahvalio se na ovoj pomoći i potpori te je u ime cijelog kolektiva poželio puno sreće u budućem radu i uspjehu MEDICAL CENTRA.

Prethodni članakŠkola nogometa Kolibrići osvojila drugo mjesto na jakom turniru u Ilidži
Sljedeći članakRatko Mladić je živ, proširila se lažna vijest o njegovoj smrti