Policija pronašla ukradeni Golf IV u Vitezu, opljačkana sportska kladionica

Tijekom protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Srednjobosanske županije prijavljeno je 10 kaznenih djela, a evidentirana su 2 narušavanja javnog reda i mira.

Zabilježeno je 7 prometnih nezgoda, bez materijalne štete, prilikom čega su dvije osobe teže i dvije lakše ozlijeđene, dok je iz prometa isključeno 8 vozila i 3 vozača, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

U srijedu, 17. travnja 2013. godine u PS Vitez obratila se Z.B. iz Viteza i prijavila da je tijekom noći sa 16/17. travnja 2013. godine, ispred obiteljske kuće ukradeno pmv marke „Golf IV”. Prilikom obilaska terena, policijski službenici su u mjestu Grbavica, općina Vitez, uz put M-5 pronašli napušteno vozilo, koje je nakon obavljenog očevida vraćeno vlasnici. Istraga je u tijeku.

U srijedu, 17. travnja 2013. godine u PS Vitez obratila se A.S. iz Busovače, djelatnica sportske kladionice „Premier” koja se nalazi u mjestu Željeznička stanica, općina Vitez i prijavila razbojništvo od strane NN muške osobe. Isti je uz prijetnju nožem otuđio neutvrđenu količinu novca te se uputio u pravcu grada Viteza. Istraga je u tijeku.