Policija pronašla golfa ukradenog u Vitezu

Tijekom proteklog vikenda na području Srednjobosanske županije prijavljeno je ukupno 21 kazneno djelo, a evidentirano je 12 slučajeva narušavanja javnog reda i mira, od kojih 5 slučajeva sudjelovanja u tuči, 3 slučaja naročito drskog ponašanja i 4 slučaja ostali prekršaji.

U prekršajima su sudjelovale ukupno 23 osobe, priopćeno je iz MUP-a SBŽ-a.

Policijska stanica Vitez u petak je, 18. listopada 2013. godine u 9,50 sati zaprimila prijavu krađe motornog vozila marke „Golf 2″, registarskih oznaka A98-E-734, koje je bilo parkirano u ulici Hrvatskih Branitelja u Vitezu. Uz pomoć građana i pretragom terena od strane policijskih patrola, vozilo je pronađeno u mjestu Nova Bila, općina Travnik. Uviđaj su izvršili službenici OKP PU Travnik, a poduzimaju se i druge istražne radnje na otkrivanju izvršitelja ovog krivičnog djela.

Policijska stanica Fojnica u nedjelju je, 20. listopada 2013. godine u 20,10 sati zaprimila prijavu krađe motornog vozila marke “Golf 4”, registarskih oznaka A64-J-894, koje je bilo parkirano u ulici Mualim efendije Borića u Fonici. Uviđaj su izvršili službenici OKP PU Kiseljak, a rad na otkrivanju izvršitelja ovog kaznenog djela je u tijeku.

Proteklog vikenda u SBŽ-u je zabilježeno 19 prometnih nezgoda, u kojima su 2 osoba zadobila teške tjelesne povrede, a 5 osoba zadobilo lakše tjelesne povrede.

Iz prometa je isključeno 11 vozila i 18 vozača motornih vozila, uručen je 201 prekršajni nalog zbog prekršaja u oblasti prometa, a mobilnim radarom evidentirana su 142 prekršaja.