Policija otkrila počinitelje krađa nadzornih kamera u Vitezu

Istražitelji policije Policijske stanice Vitez rasvijetlili su kazneno djelo krađe, počinjeno na štetu Mehmeda D. iz Viteza. Počinitelj navedenog kaznenog djela je A.A. iz Travnika. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

Istražitelji policije Policijske stanice Vitez rasvijetlili su i: kazneno djelo krađe nadzorne kamere iz robne kuće „Best” u Vitezu, počinjeno 19. studenog 2012. godine. Počinitelji navedenog kaznenog djela su E.D. i J.M., oba iz Viteza. Protiv imenovanih su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

– kazneno djelo krađe nadzorne kamere sa sportske dvorane srednje škole „Vitez” u Vitezu i nadzorne kamere s osnovne škole „Vitez” u Vitezu, počinjeno u noći 10/11. studenog 2012. godine. Počinitelji navedenih kaznenih djela su: E.D., O.R. i J.N., svi iz Viteza. Protiv imenovanih su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

– kazneno djelo krađe motorne pile, počinjeno 16. studenog 2012. godine, na štetu Sinana H. iz Viteza. Počinitelj navedenog kaznenog djela je E.T. iz Viteza. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.