Policajci požrtvovnom i brzom reakcijom spriječili smrt dvadesetogodišnje E.Š.

Kako doznaje portal vitez.info policijski službenici danas su spasila dvadesetogodišnju djevojku koja je pod, još uvijek, nerazjašnjenim okolnostima završila u rijeci. Prema neslužbenim informacijama djevojka je skokom s mosta pokušala izvršiti samoubojstvo, ali još uvijek nema službene potvrde. 

Danas je u 15,40 sati NN muška osoba kontaktirala policiju u PS Bugojno te prijavila kako je s mosta na rijeci Vrbas, koji se nalazi u ulici Rostovska općina Bugojno, u rijeku skočila NN ženska osoba koju je voda odnijela nizvodno. Također, prijavitelj je kazao da je na mostu odakle je osoba skočila ostala njezina torba.

Sukladno zaprimljenoj prijavi na lice mjesta je poslana policijska patrola, gdje su policijski službenici našli osobne stvari na temelju kojih su ustanovili da se radi o ženskoj osobi, inicijala E.Š. (20) iz Bugojna. U međuvremenu su dvije policijske patrole i pripadnici Vatrogasnog društva Bugojno, upućeni u pretragu terena nizvodno od mjesta gdje je osoba skočila u vodu.

U mjestu Donja Kula općina Bugojno, nizvodno na udaljenosti oko 3 kilometra od mjesta gdje je osoba skočila u rijeku Vrbas, policijski službenici PS Bugojno, primijetili su žensku osobe koju je voda nosila sredinom korita, a koja je davala znakove života. Požrtvovno i brzom reakcijom policijski službenici su ušli u korito rijeke Vrbas te uhvatili, a zatim i iz vode izvukli žensku osobu koja nije bila u svjesnom stanju ali je davala znakove života. Na lice mjesta izašli su pripadnici Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Bugojno, koji su navedenu osobu prevezli u DZ Bugojno, gdje joj je ukazana liječnička pomoć, nakon čega je prevezena u Kantonalnu bolnicu Travnik.

Prema dobivenim informacijama od dežurne službe DZ Bugojno, primljena pacijentica E.Š. je izvan životne opasnosti, a još nije poznat stupanj povreda.

Još uvijek nema službenih informacije je li u pitanju pokušaj samoubojstva, a na to pitanje će odgovoriti istražne radnje koje se provode.

Prethodni članakPogled preko granice: Nepokorena Lašvanska dolina
Sljedeći članakSara Pavlović pobjednica 23. dječjeg festivala Mali akordi 2017.