Pojačane mjere sigurnosti tijekom Novogodišnje noći u KSB-u

Policijski službenici MUP-a Kantona Središnja Bosna su tijekom Novogodišnje noći poduzimali brojne sigurnosne mjere kako bi građani neometano mogli proslaviti dolazak Nove godine.

U tim mjerama sudjelovao je veliki broj policijskih službenika iz gotovo svih organizacijskih jedinica – policijskih stanica, kriminalističke policije, Jedinice za podršku i Jedinice za javni red i mir, inspektori iz Odjeljenja za profesionalne standarde i drugih organizacijskih jedinica.

Poduzete mjere dale su najbolje moguće rezultate, tako da u Novogodišnjoj noći nije prijavljeno niti jedno kazneno djelo, evidentirano je 7 slučajeva narušavanja javnog reda i mira, ali bez težih posljedica, a evidentirano je i 8 prometnih nesreća u kojima su 2 osobe lakše ozlijeđene. Službenici policije su tijekom te noći slobode lišili 3 osobe zbog narušavanja javnog reda i mira te zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja, oduzeta su 2 pištolja, iz prometa je isključeno 9 vozača zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i 4 vozila zbog neregistriranosti.

‘Zbog svega navedenog, zahvaljujemo svim građanima što su uvažili naše apele i uzdržali se od rizičnih ponašanja i tako svima nama omogućili siguran početak Nove godine’, priopćili su iz Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanskog kantona.

Prethodni članakVedran Vrhovac velika nogometna nada NK Vitez
Sljedeći članakNa Vlašiću cijena parkinga 10 KM