Pohvale Robijašima, navijačkoj skupini Čelika iz Zenice

Vitežani i dalje slave svoje nogometaše koji su maksimalnim angažmanom i velikom požrtvovnošću zasluženo pobijedili dobru momčad Čelika.

Utakmica je bila vrlo dobra, po hladnom vremenu i dobro posjećena, a na Gradskom stadionu u Vitezu bilo je i više od 250 navijača Čelika, pripadnika navijačke skupine „Robijaši“. A kada je ova utakmica u pitanju „Robijaši“ zavrjeđuju i dodatnu pozornost, kao i gesta rukovodstva viteškog premijerligaša.

Naime, u znak zahvalnosti za podršku koju su, iz utakmice u utakmicu, davali Vitezu kada su svoje domaće utakmice igrali na Kamberovića polju u Zenici, pred susret s Čelikom u Vitezu, uprava ovoga kluba „Robijašima“ je u Zenicu dostavila 200 besplatnih ulaznica za ovaj susret. Uz to, pred početak utakmice Vitez – Čelik, službeni spiker je u ime NK Viteza „Robijašima“ uputio zahvalu, što su brojni prisutni Vitežani pozdravili burnim pljeskom. I treba reći da su „Robijaši vrlo korektno, bučno i uporno, navijali za svoj klub, s povremenim pozivanjem Uprave Čelika na podnošenje ostavke i tek na samome kraju susreta burno i neprimjereno su odgovorili na sitne provokacije upućene im od „Vitezova“, daleko malobrojnije navijačke skupine NK „Viteza“.

Treba također reći da su „Robijaši“ prije utakmice prolazili ulicama Viteza s navijačkim obilježjima i navijačkim rekvizitima, pjevali i glasno i jasno izražavali ljubav i privrženost svom Čeliku, bez i najmanjeg incidenta. Za pohvalu i isticanje kako i s najžešćim navijačkim skupinama, a u tu kategoriju sigurno spadaju i „Robijaši“ i ne mora biti sve ružno i crno.