Pogledajte najnovije filmske naslove u kinu Vitez

U kinu u Vitezu sutra (petak, 27.6.)  gledajte u najnovijoj 3D tehnologiji filmove:  Gospodaricu zla (Melaficient) s Angelinom Jolie te najnoviji nastavak Transformersa: Doba izumiranja

Transformers: Doba izumiranja

Početak: 20,30 sati

Serijal Transformers nastao je prema jednoj od najpopularnijih dječjih igračaka, a u novom nas nastavku, Doba izumiranja, očekuju još impresivnije transformacije, još napetija radnja te, naravno, još atraktivnije svemoćne jurilice poput Lamborghinija, Bugattija, Corvetta koje za tren postaju gigantski roboti.

Doba izumiranja počinje nakon epske bitke koja je veliki grad ostavila opustošenim, ali svijet je ipak bio spašen. Dok ostaci ljudske vrste pokušavaju spojiti kraj s krajem, skrivena grupa pokušava preuzeti kontrolu nad budućnosti… dok istovremeno prastara, moćna i opaka sila dovodi Zemlju na veliko križanje. Pomoću novih ljudskih likova (koje predvodi Mark Wahlberg), Optimus Prime i Autoboti uzdižu se ne bi li se suočili s najzastrašujućim izazovom u povijesti. U ovoj nevjerojatnoj avanturi nađu se usred rata između dobra i zla koji u konačnici vodi do završne bitke koja se vodi u cijelom svijetu. 

Gospodarica zla

Početak: 18,30 sati

Redateljski debi Roberta Stromberga svježi je pogled na svima znanu bajku o Trnoružici. Ovoga puta tu priču gledamo iz perspektive glavnog zlikovca, moćne čarobnice Zlurade.

Zlurada je bila lijepa mlada žena dobra srca koja je odrasla u idiličnom i mirnom šumskom kraljevstvu. Jednog dana vojska je napala njenu zemlju i zaprijetila harmoniji zajednice. Zlurada tada odlučuje biti najveći zaštitnik i borac protiv napada, ali upravo taj čin donosi joj veliku nepravdu, njeno dobro i hrabro srce pretvoreno je u hladni kamen.