Pogledajte Angry Birds i Warcraft u renoviranom Kinu Vitez

U Kino dvorani Vitez, 22. lipnja, biti će održana projekcija filmova Angry Birds Movie i Warcraft: Početak. Karte u pretprodaji možete kupiti u prostorijama Radio Viteza a na dan projekcije u Kino dvorani Vitez po cijeni od 4 KM.

Od 18:00 – 19:30 Angry Birds 3D sinkronizirani animirani film
Od 20:00 – 22:00 Warcraft: Početak 3D

Warcraft: Početak

Mjesto radnje je zemlja Azeroth, a odvija se u vrijeme kad su se ljudi i orkovi prvi put sreli te prikazuje obje strane tijekom sukoba. U filmu će se pojaviti likovi poput Durotana, Anduina Lothara, Llanea Wrynna, Variana Wrynna, Medivha, Orgrima Doomhammera, Gul’dana, Grommasha Hellscreama i Khadgara – iskusnim obožavateljima poznata radnja i likovi. U borbi dva različita svijeta naći će se dva junaka koja će odlučiti o sudbini svojih ljudi, obitelji i svoga doma.

Angry Birds Movies

U animiranoj 3D komediji „Angry Birds Film“ konačno ćemo otkriti zbog čega su ptice toliko bijesne. Radnja filma vodi nas na otok nastanjen isključivo sretnim pticama – ili barem većinom njih. U ovom raju, Crveni (ptica s problematičnim temperamentom), ludi Chuck i nestabilni Bomba oduvijek su bili autsajderi. Ali kada otok posjete misteriozne zelene svinje, upravo će na ovu trojicu pasti zadatak otkriti zbog čega su novopridošlice posjetile baš njihovo područje.