Pogledajte Angry Birds i Warcraft u renoviranom Kinu Vitez

U Kino dvorani Vitez, 22. lipnja, biti će održana projekcija filmova Angry Birds Movie i Warcraft: Početak. Karte u pretprodaji možete kupiti u prostorijama Radio Viteza a na dan projekcije u Kino dvorani Vitez po cijeni od 4 KM.

Od 18:00 – 19:30 Angry Birds 3D sinkronizirani animirani film
Od 20:00 – 22:00 Warcraft: Početak 3D

Warcraft: Početak

Mjesto radnje je zemlja Azeroth, a odvija se u vrijeme kad su se ljudi i orkovi prvi put sreli te prikazuje obje strane tijekom sukoba. U filmu će se pojaviti likovi poput Durotana, Anduina Lothara, Llanea Wrynna, Variana Wrynna, Medivha, Orgrima Doomhammera, Gul’dana, Grommasha Hellscreama i Khadgara – iskusnim obožavateljima poznata radnja i likovi. U borbi dva različita svijeta naći će se dva junaka koja će odlučiti o sudbini svojih ljudi, obitelji i svoga doma.

Angry Birds Movies

U animiranoj 3D komediji „Angry Birds Film“ konačno ćemo otkriti zbog čega su ptice toliko bijesne. Radnja filma vodi nas na otok nastanjen isključivo sretnim pticama – ili barem većinom njih. U ovom raju, Crveni (ptica s problematičnim temperamentom), ludi Chuck i nestabilni Bomba oduvijek su bili autsajderi. Ali kada otok posjete misteriozne zelene svinje, upravo će na ovu trojicu pasti zadatak otkriti zbog čega su novopridošlice posjetile baš njihovo područje.

Prethodni članakSvjetski dan darivatelja krvi – 14. lipnja
Sljedeći članakVijeća ministara BiH danas o popisu stanovništva